info@autonovosti.com
ABT Audi Q8
Automobili

ABT Audi Q8

288pregleda

Njemački ABT Sportsline je već predstavio svoj program za dotjerivanje novog Audija Q8, mada njihova tjuning ponuda još nije kompletna.

Za sada su naime dostupni 22-inčni alu točkovi (modeli ABT FR i ABT Sport GR), par novih detalja za unutrašnjost, zanimljiv detalj u vidu projekcije ABT loga na podlogu kada se otvore vrata, kao i kit za pojačanje 3.0 TDI V6 motora (sa fabričkih 286KS i 600 Nm na 330KS i 650 Nm).

Kasnije će paleta biti bogatija, uključujući i aero body kit, sportski izduvni sistem, modifikovano oslanjanje, jače kočnice, još veći izbor točkova, više novih elemenata za unutrašnjost…

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.