info@autonovosti.com
BMW M2 Competition M Performance
Automobili

BMW M2 Competition M Performance

117pregleda

Abu Dhabi Motors prikazuje BMW M2 Competition sa dodacima koji su ovaj coupe visokih performansi učinili još boljim.

Osim što unapređuju izgled automobila, djelovi imaju i drugu svrhu, a to je smanjenje težine. M2 Competition može da dobije krov od ugljeničnih vlakana, koji je lakši za 5 kg, poklopac prtljažnika “skida” dodatnih 6 kg, a poklopac motora 9 kg.

Smanjenje težine ima pozitivan uticaj na upravljanje i dinamiku vožnje, tvrde iz BMW-a.

Za one koji su spremni da plate više, tu je izduvni sistem od nerđajućeg čelika s prigušivačem i završecima cijevi od ugljeničnih vlakana, prečnika 93 mm i sa M logom. Novi izduvni sistem je lakši za 9 kg, a automobilu daje “agresivniji” zvuk.

Među drugim komponentama su BMW Motorsport boje za eksterijer, točkovi Y-Speiche 788 M od 19 inča, sportske kočnice i oslanjanje (tako da se M2 Competition može spustiti za 20 mm), a u ponudi su i LED projektori na vratima, sportski upravljač sa markerom na 12 sati, sportska M sjedišta, papučice od nerđajućeg čelika, patosnice s natpisom M Performance…

 

autoblog.rs

 


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.