info@autonovosti.com
Chelsea Truck Company Flying Huntsman 105 Longnose
Automobili

Chelsea Truck Company Flying Huntsman 105 Longnose

178pregleda

Britanski Kahn Design i njihov podbrend Chelsea Truck Company su predstavili još jedan modifikovani Land Rover Defender koji ima dugački “nos”, a povod za ovu najnoviju kreaciju je predstojeće vjenčanje princa Harija i Megan Markl.

Pun naziv ovog modela je Chelsea Truck Company Flying Huntsman 105 Longnose, pri čemu je takav naziv dobio zbog 400 mm dužeg prednjeg dijela u odnosu na regularni model.

Treba pomenuti i Volcanic Rock Satin boju eksterijera, proširenja blatobrana, X-Lander prednji gril, LED Diamond Bright prednja svjetla, Flying Huntsman poklopac rezervnog točka, fiksni panoramski krov, set mat crnih alu točkova od 18 inča, modifikovano oslanjanje i kočioni sistem, izduvni sistem od nerđajućeg čelika, GTB sjedišta, alkantaru i Almadine crnu kožu, kožni volan, Piano Black detalje, aluminijumske pedale. Za pogon je zadužen 2,2 litarski TDCI motor, u paru sa šestostepenim automatskim mjenjačem.

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.