info@autonovosti.com
Automobili

Lexus LX Inspiration Series 2019

Lexus LX Inspiration Series 2019
157pregleda

Lexus za ovogodišnji sajam automobila u Los Anđelesu najavljuje i promociju specijalnog modela LX Inspiration Series, čija proizvodnja će biti ograničena na samo 500 primjeraka.

U kompaniji su za ovaj model predvidjeli Black Onyx boju eksterijera, set 21-inčnih točkova u gloss black izdanju, crnu prednju masku sa dark chrome okvirom, zatamnjena kućišta svjetala, black chrome detalje na zadnjem dijelu, kao i kožna sjedišta, volan sa grijanjem, head-up displej u boji, Mark Levinson audio sistem sa 19 zvučnika…

Lexus LX Inspiration Series 2019

Za pogon se brine 5,7 litarski V8 motor sa 383KS i 545 Nm, u paru sa osmostepenim automatskim mjenjačem. Pogon je naravno na sva četiri točka.

Što se cijene tiče, Lexus za LX Inspiration Series na američkom tržištu traži 100.420 dolara.

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.