info@autonovosti.com
Mansory Rolls-Royce Phantom
Automobili

Mansory Rolls-Royce Phantom

265pregleda

Mansory je dobro poznat po brojnim tjuniranim primjercima ionako skupih i ekskluzivnih vozila, pa još jedna takva kreacija ne predsatavlja iznenađenje.

Ovdje naime imamo njihov Rolls-Royce Phantom, koji odlikuju dvobojni eksterijer, aero body kit (pragovi, spojler na prtljažniku…), opcioni crni prednj gril, novi točkovi (do 24 inča), modifikovano oslanjanje, novi izduvni sistem i dotjerani enterijer (najkvalitetnija koža, drvo, ambijentalno osvjetljenje…).

Što se motora tiče, Phantomov 6,75 litarski twin-turbo V12 je ovdje pojačan sa fabričkih 571KS i 900 Nm na 610KS i 950 Nm obrtnog momenta.

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.