info@autonovosti.com

Korišćenjem bilo kog dijela sajta AutoNovosti.me kao i svih njegovih djelova, firme “WebLab” (u nastavku samo AutoNovosti.me), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem AutoNovosti.me, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cjelosti.

Ni jedan dio sajta AutoNovosti.me ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

AutoNovosti.me

Firma “WebLab” posjetiocima u dobroj namjeri obezbjeđuje korišćenje sadržaja sajta AutoNovosti.me. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje AutoNovosti.me, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Sadržaj sajta AutoNovosti.me sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

AutoNovosti.me sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje sajta AutoNovosti.me koristite na vlastitu odgovornost i AutoNovosti.me se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup sajtu AutoNovosti.me i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Sajt AutoNovosti.me polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava sajta AutoNovosti.me i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (AutoNovosti.me, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

AutoNovosti.me ne odgovara u eventualnim sporovima u vezi sa povredom i zaštitom autorskih prava oglašivača na AutoNovosti.me.

Ukoliko smatrate da je AutoNovosti.me povrijdio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na spoljne stranice

AutoNovosti.me sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

AutoNovosti.me linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Spoljni saradnici

AutoNovosti.me štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

AutoNovosti.me se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

AutoNovosti.me može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke AutoNovosti.me koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

AutoNovosti.me obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

AutoNovosti.me se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila AutoNovosti.me ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

YouTube

AutoNovosti.me objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao “Related” postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji AutoNovosti.me nema niti može imati uticaja. Samim tim AutoNovosti.me nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Modifikovanje i promjena pravila

AutoNovosti.me zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama AutoNovosti.me može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na AutoNovosti.me smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Sudska nadležnost

Ova pravila i uslovi čine ugovor između korisnika i AutoNovosti.me kojim se reguliše korišćenje ovih stranica.
Uslovi i odnos izmenu korisnika i AutoNovosti.me podležu zakonima Republike Crne Gore koji regulišu predmetne odnose. U slučaju spora ugovara se nadležnost suda.

AutoNovosti.me

AutoNovosti

FREE
VIEW