info@autonovosti.com
1968 Morris Mini-Minor Super De Luxe
Oldtajmeri

Mini sa MINIMALNOM kilometražom – Samo 436 pređenih kilometara

1.96Kpregleda

Morris Mini-Minor Super De Luxe iz 1968. godine koji imate priliku da vidite na fotografijama je prava poslastica. Automobil je u fabričkom stanju. Kada kažemo u fabričkom to stvarno mislimo.

Nakon silaska sa proizvodne trake, automobil je prešao samo 271 milju, što je 436 kilometara.

Automobil je u besprekornom stanju. Bijela boja na njemu je originalna. U unutrašnjosti dominiraju crvena kožna sjedišta u kojima praktično niko nije nikada sjeo. Vozačev i suvozačev sic su prekriveni zaštitnim celofanom.

Crveni tepih na podu je besprekorno čist i bez tragova “gaženja”. Ovaj Mini Morris De Luxe dolazi sa servisnom knjigom i svom pratećom dokumentacijom od dana kada je izašao iz fabrike.

Cijena za ovaj De Luxe automobil nije poznata.

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW