info@autonovosti.com
brabus shadow 800
Nautika

Brabus Shadow 800

2.61Kpregleda

Brabus je planetarno poznat po svojim preradama automobila Mercedes-Benz, no novo partnerstvo s kompanijom Axopar, koja proizvodi brodove, odvelo je ovog tunera automobila u carstvo nautičkih performansi i luksuza.

brabus shadow 800

Novi Brabusov video s Palma Boat Showa daje nam uvid u ovaj gliser s 800 ‘konja’, a kako bi doživljaj luksuza i ekstravagancije bio potpun, tu je i pripadajuća G-klasa G850. Brabus Shadow 800 koristi Axoparov trup dug 11,2 metra, a pokreće ga par motora Mercury Racing Verado 400R.

brabus shadow 800

brabus shadow 800

Svaki od ovih 2,7-litrenih motora uz pomoć kompresora proizvodi po 400 ‘konja’, a zajedno mogu potjerati ovaj gliser do 93 km/h. Plovilo je opremljeno i mnoštvom tehnologije, poput podvodnih kamera i najmodernijeg navigacijskog sistema. Shadow 800 dostupan je u dvije kombinacije boja.

brabus shadow 800

brabus shadow 800

Jedna, kao u videu, Brabusova crna s nekoliko crvenih detalja, a druga, za one kojima je ova opcija pretamna, postoji i siva kombinacija. Unutrašnjost je oplemenjena mnogim dijelovima načinjenim iod karbona i lakih materijala, u crnim i sivim nijansama, a ispod pramca je prostor s dva ležaja.

brabus shadow 800

brabus shadow 800

Brabus i Axopar proizvešće samo 20 primjeraka Shadowa 800, s početnom cijenom 397.500 eura. Biće tu još mnogo dodataka i opcija, koje se nude na listi opreme, a dodatno će podići cijenu. Ove dvije kompanije imaju zajedničke planove za budućnost, a najvažniji je izgradnja fabrike, koja bi trebala početi raditi sledeće godine. U planu je još brodova, uključujući i veći model, dug 13,7 metara.

brabus shadow 800

brabus shadow 800

brabus shadow 800


Pogledajte i VIDEO:

 

autostart.24sata.hr

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW