info@autonovosti.com
Kamioni

Nova generacija Actrosa krenula sa proizvodnjom

2.04Kpregleda

U proizvodnom pogonu Wörth Njemci su potvrdili početak proizvodnje i isporuku prvog kamiona – 1851 LS 4×2

Ersten! Tako je s proizvodnih traka u fabrici Mercedes-Benza Wörth i službeno ispraćen prvi tegljač safirno plave boje – Actros 1851 LS 4×2. Ovaj važan događaj pratili su i Stefan Buchner, voditelj Mercedes-Benz Trucks programa, Gerald Jank, voditelj operacija Mercedes-Benzovih kamiona, i dr. Matthias Jurytko, voditelj pogona Mercedes-Benz Wörth.

“Za novi Mercedes-Benz Actros razvili smo rješenja s jasnim ciljem da ga učinimo najsigurnijim, najučinkovitijim i najpristupačnijim kamionom ikada. Zahvaljujući našoj stručnosti u globalnoj proizvodnoj mreži Mercedes-Benzovih kamiona, Actros će zasigurno oduševiti vozače”- zaključio je Stefan Buchner.

 

autoportal.hr

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW