info@autonovosti.com
Mitsubishi e-Yi concept
Koncepti

Mitsubishi e-Yi concept

559pregleda

Mitsubishi Motors će na ovogodišnjem sajmu automobila u Šangaju (16. – 25. april) između ostalog prikazati i e-Yi concept sa plug-in hibridnim pogonom. Ipak, ovdje se ne radi o potpuno novom koncept vozilu, već o evoluciji Engelberg Tourer concepta koji je prošlog mjeseca bio izložen na sajmu u Ženevi.

Razlike između ova dva koncepta se između ostalog odnose na boju eksterijera i točkove, dok plug-in hibridni pogonski sistem podrazumijeva kombinaciju 2,4 litarskog benzinca i dva elektromotora. Automobil samo na struju može da pređe oko 70 km (po WLTP normama), a ukupna autonomija iznosi više od 700 km.

Takođe, e-Yi concept ima i pogon na sva četiri točka, brojne sisteme za asistenciju vozaču, digitalnu instrument tablu, moderni multimedia sistem, dvobojni enterijer…

Mitsubishi e-Yi concept

Kako bilo, i Mitsubishi e-Yi concept najavljuje dizajnerske smjernice za buduće modele ove japanske marke, između ostalog i za novi Outlander.

 

autoblog.rs

 

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW