info@autonovosti.com
rekord
Zanimljivosti

Rekord za paralelno parkiranje u rikverc

611pregleda

U nedelju 15. novembra je proslavljen Dan Ginisovih rekorda, a među ljudima koji su željeli da uveličaju ovaj dan je i britanski kaskader vozač Alaster Mofat koji je postavio novi rekord u paralelnom parkiranju u rikverc na najmanjem prostoru.

Alaster je svoj rekord postigao kombinovanom razdaljinom od samo 34cm od okolnih vozila, nadmašivši tako prethodni rekord za samo 1cm.

Nakon uspešnog parkiranja, Alaster je rekao: “Vrlo sam srećan jer sam uspio da ostvarim Ginisov rekord, posebno danas na Dan Ginisovih rekorda. Mnogo planiranja, vježbanja i naravno parkiranja mi je trebalo da se spremim za današnji poduhvat.”

MojAuto

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW