info@autonovosti.com
Larte Design Infiniti QX50
Novosti

Larte Design Infiniti QX50

139pregleda

Nekoliko mjeseci nakon što je predstavio modifikovani Infiniti QX80, tjuner Larte Design je pripremio i paket za manji Infinitijev crossover QX50.

Larte Design Infiniti QX50

Kao što se i očekivalo, Infiniti QX50 je između ostalog dobio aero body kit, set novih točkova, novi izduvni sistem i dotjerani enterijer.

Larte Design Infiniti QX50

Sve u svemu, QX50 se sada ističe novim prednjim spojlerom i zadnjim difuzorom, izmijenjenom maskom sa Larte logom, modifikovanim oslanjanjem, novim točkovima, izduvnim sistemom od nerđajućeg čelika, kao i dorađenom unutrašnjošću.

Larte Design Infiniti QX50

U kratkoj vijesti se ne pominje da li je 2,0 litarski VC-Turbo benzinski motor možda dobio nešto više snage (fabrički inače ima 272KS i 380 Nm).

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.