info@autonovosti.com
Novosti

1. maj praznik “rada” i poskupljenja dizela….. Samo nek se roštilja

465pregleda

Od ponoći će u Crnoj Gori biti skuplji dizel- tri centa, pa će u naredne dvije sedmice koštati 1,23 eura po litru, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.

 

Isto toliko će biti skuplje lož ulje, koje će koštati 1, 20 eura po litru.

Bez promjene cijene goriva biće BMB 98 i BMB 95, pa će i naredne dvije sedmice koštati 1,35 eura po litru, odnosno 1,31 eura.

“Prema odredbama Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata, naredni obračun će se obaviti 14. maja 2018. godine, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 15. maja 2018. godine”, kazali su u Ministarstvu.

Inače, na crnogorskim pumpama se toči kvalitetno gorivo, pokazuju podaci Uprave za inspekcijske poslove. Kako su iz ove institucije saopštili CdM-u, “nijedan” građanin se nije žalio na kvalitet goriva.

 

cdm.me

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW