info@autonovosti.com
Ares Design Wami
Koncepti

Ares Design Wami

1.6Kpregleda

Kompanija Ares Design je i ranije predstavljala neke zapanjujuće lijepe dizajne automobila, međutim, na osnovu render fotografija možemo zaključiti da bi ovaj mogao biti najljepši do sada.

Ares Design Wami

Ovaj projekat je dobio ime Wami, a inspirisan je dizajnom klasičnih Maserati modela. On predstavlja spoj klasičnog dizajna (sve od izduvnih cijevni na bočnoj strani pa do pneumatika sa bijelom bojom) i modernih materijala koji se koriste pri konstrukciji karoserije (kao što su ugljenična vlakna i aluminijum).

Ares Design Wami

Detalja za sada ima veoma malo, ali je po svemu sudeći ovaj projekat već u ranoj fazi razvoja. U svakom slučaju, sa nestrpljenjem iščekujemo dodatne informacije, posebno o tome na kojoj platformi i kakav će pogonski sklop imati ovaj retro “roadster”. Do tada možemo samo da nagađamo. S obzirom da samo nagađamo, možemo navesti da nas ovaj model pomalo podsjeća na Ferrari Portofino. Ako bi Ares Design išao u tom pravcu to bi značilo da će se ispod haube modela Wami naći twin-turbo V8 agregat radne zapremine 3,9 litara kakav se nalazi u modelima Maserati Quattroporte i Levante, kao i modelima Ferrari Portofino, 488 i GTC4 Lusso T.

Ares Design Wami

Ono što je posebno interesantno jeste činjenica da na fotografijama vidimo i tri papučice što znači da će ovaj model imati manuelnu transmisiju, ali u kabini nema ručice mjenjača.

Ares Design Wami

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW