info@autonovosti.com
Ford GT Carbon Series
Automobili

Ford GT Carbon Series

546pregleda

Ford je nedavno saopštio da će povećati proizvodnju sportskog modela GT (na ukupno 1.350 primjeraka), a sada je u ponudu ubacio i njegovu novu, treću specijalnu ediciju.

Ford GT Carbon Series

U pitanju je Ford GT Carbon Series, automobil koji je za 18 kg lakši od regularne drumske verzije zahvaljujući, između ostalog, točkovima od ugljeničnih vlakana, titanium izduvnom sistemu i zadnjem poklopcu od polikarbonata.

Bez obzira na smenjenje mase, dio opreme i dalje čine klima uređaj, infotejment sistem i radio.

Ford GT Carbon Series

Takođe, na vozilu je i više elemenata sa vidljivim ugljeničnim vlaknima, a tu su i trkačke trake, sjedišta sa jedinstvenom šemom i srebrnim šavovima, volan sa alkantarom, detalji od ugljeničnih vlakana u unutrašnjosti, posebne oznake…

Ford GT Carbon Series

U ponudi su i četiri boje za centralnu trkačku traku, retrovizore i kočiona kliješta (u pitanju su crvena, plava, narandžasta i srebrna boja), a treba napomenuti da će Ford proizvoditi samo jedan ovakav GT Carbon Series nedeljno.

Za pogon se inače brine 3,5 litarski biturbo V6 motor sa 656KS i 745 Nm obrtnog momenta.

Ford GT Carbon Series

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW