info@autonovosti.com
Ariel nomad
NovostiOstalo

ARIEL NOMAD

602pregleda

Motor je od 2.4 litra, sa 200 konjskih snaga. Lakši je od 800 kg, pa nas je strah i da pomislimo koliko bržo može da „prošiša“ pored razrogačenih očiju nijemih posmatrača. Kada se zasitite asfalta, Nomad je spreman za vožnju van puta, jer mu je to uža specijalnost. Od slučajnih bubica na putu vas čuva šofer-šajbna, a sa strane je samo metalni ram jarko narandžaste boje, ili ako vi izaberete neku drugu. Rezervni točak vam ometa pogled unazad, a reflektori iznad glave bacaju svetlo dovoljno daleko da uvijek znate šta je ispred vas.

2-nomad-front-flags1

Ariel nomad

Ako se ne sjećate Ariel-a, ili vam se čini da je to deterdžent, reći ćemo vam samo da je njihov Atom dugo bio prvi na listi najbržih automobila emisije Top Gear!

Ariel nomad

6-nomad-rear-studio1

 

tech-lifestyle.com

 

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW