info@autonovosti.com
ATS GT Launch Edition
Automobili

ATS GT Launch Edition

1.04Kpregleda

Italijanski ATS (Automobili Turismo e Sport) je još prošle godine promovisao svoj novi GT automobil, dok je sada kupcima ponuđeno i njegovo specijalno izdanje GT Launch Edition.

Ukratko, novi ATS GT ima 3,8 litarski twin-turbo V8 motor, tijelo od ugljeničnih vlakana (automobil je po ranijim inforamcijama težak 1.300 kg), točkove od 20 i 21 inča, Brembo karbon-keramičke kočnice, kao i unutrašnjost sa Nubuck kožom.

Kupci mogu da biraju između dvije verzije, pri čemu bazni ATS GT Launch Edition ima 730KS i 780 Nm dok ATS Corsa Package raspolaže sa 827KS i 949 Nm obrtnog momenta (ubrzanje od 0 do 60 milja na sat/96 km/h traje 2,9 sekunde).

Za izgled se pobrinuo Emanuele Bomboi kome je za dizajn novog modela kao inspiracija  poslužio originalni 2500 GT model iz 1963. godine.

Na kraju, serija će biti ograničena na samo 12 primjeraka, dok cijena iznosi 740.000 eura.

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW