info@autonovosti.com
Automobili

Bentley Continental GT V8 S Monster by Mulliner

556pregleda

Bentley i audio kompanija Monster su ostvarili saradnju, a rezultat u vidu jedinstvenog Continentala GT V8 S je prikazan na ovogodišnjem Consumer Electronics Show-u u Las Vegasu.

bentley_monster_by_mulliner_01072016-2

Monster by Mulliner je dobio Onyx crni eksterijer sa crvenim Hotspur detaljima, haubu sa otvorima za vazduh, jedinstveni aero dody kit, dvobojne alu točkove, Beluga i Hotspur kožni enterijer, pragove sa natpisom “Always Lead, Never Follow”, pa “Monster by Mulliner” logo na naslonima za glavu, par Monsterovih wireless slušalica sa 24-karatnim zlatom, kao i novi sound sistem sa 16 Monster zvučnika.

monster 11

Za pogon se brine 4,0 litarski V8 biturbo motor sa 521KS i 680 Nm, u paru sa osmostepenim automatskim mjenjačem, dok je pogon na sva četiri točka (ubrzanje do 0 do 60 milja na sat/96 km/h traje 4,3 sekunde).

monster_by_mulliner-2

Jednom riječju pojedini ne znaju što će od bijesa…

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW