info@autonovosti.com
Automobili

Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner

757pregleda

Bentley i Mulliner su kreirali novo specijalno izdanje luksuzne limuzine Mulsanne, pri čemu je serija dobila naziv po osnivaču kompanije Walteru Owenu Bentleyu.

Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner

Mulsanne W.O. Edition by Mulliner će zvaničnu promociju imati na predstojećemdogađaju 2018 Pebble Beach Concours d’Elegance u SAD-u, a budući da je Bentley ušao u stotu godinu postojana biće napravljena ograničena serija od 100 primjeraka ovog modela.

U ponudi će se naći tri verzije, i to regularni Mulsanne, Mulsanne Speed i Mulsanne Extended Wheelbase.

Svi će imati Beluga Black alu točkove, par specijalnih estetskih detalja za eksterijer, posebne oznake, pločicu sa W.O. potpisom, kao i drvo, Fireglow kožu, Veluga šavove i mini bar sa specijalnim čašama u unutrašnjosti.

Automobil na slikama je u Onyx black boji ali će kupcima na raspolaganju stajati i druge boje iz Bentley ekskluzivne palete boja.

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW