info@autonovosti.com
BMW 330i M Sport Sunset Orange
Automobili

BMW 330i M Sport Sunset Orange

2.09Kpregleda

Iako je riječ o potpuno novom modelu koji plijeni pažnju svojom pojavom, neki žele da budu sigurni u to da će ih u saobraćaju baš svi primijetiti, a tu uskače salon BMW-a u Abu Dabiju koji je poznat po tome da nude BMW modele u različitim ludim kombinacijama, a nije im strano ni ugrađivanje “aftermarket” djelova po željama klijenata koji su često zahtejvni zbog velikog broja sličnih modela na tamošnjem tržištu.

Tako je ovaj put po posebnoj želji klijenta naručena nova Seriju 3 u Sunset Orange metallic boji uparenoj s M Sport paketom. Dodatnu dozu agresivnosti daju 20-inčne „Y-Spoke” dvobojne felne.

Ni tu priča ne staje, budući da će oni oštrog oka primijetiti i dodatne spojlere s karbonskim elementima. Sav hrom je zamijenjen crnim elementima. Moramo priznati da je svrha postignuta – ovaj automobil će mamiti poglede gdje god vozač s njim krenuo.

Pritom će moći da uživa i u vožnji budući da 330i ispod poklopca krije 2,0 litarski turbo motor od 258KS. Do stotke stiže za 5,5 sekundi, dok je maksimalna brzina ograničena na 250 km/h.

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW