info@autonovosti.com
Automobili

BMW M2 M Performance Parts

613pregleda

Novi BMW M2 Coupe će od marta ove godine kupcima biti dostupan i sa širokom paletom elemenata iz ponude BMW M Performance Parts.

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-4

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-6

Prije svega, tu je ponuda M Performance aerodinamičkih komponenti od plastike ojačane ugljeničnim vlaknima (CFRP), a što podrazumijeva elemente na prednjem dijelu, pragove, zadnji difuzor, spojler na gepeku i retrovizore.

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-13

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-10

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-1

Tu su i crni prednji “bubrezi” sa BMW M logom, trkačke trake u crvenoj, plavoj i svjetlo plavoj boji, BMW M sportski izduvni sistem, BMW M Performance sportsko oslanjanje (auto je niži za dodatnih 20 mm), kao i detalji za unutrašnjost (sportske pedale, BMW M Performance pragovi, M Performance patosnice, volan sa alkantraom i plavim markerom na 12 sati, elementi od ugljeničnih vlakana…).

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-8

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-3

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-2

Podsjećanja radi, BMW M2 Coupe pokreće 3,0 litarski šestocilindarski turbo motor sa 272 kW/370KS i 465 Nm (500 Nm sa overboostom), standardno sa manuelnim šestostepenim mjenjačem, a opciono i sa sedmostepenim DCT menjačem sa dvostrukim kvačilom. Ubrzanje od 0 do 100 km/h iznosi 4,5 sekunde (4,3 sekunde sa DCT mjenjačem), a najveća brzina je elektronski ograničena na 250 km/h (može i do 270 km/h sa opcionim M Driver’s Package-om).

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-5

BMW-M2-M-Performance-Parts-autonovosti.me-12

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW