info@autonovosti.com
BMW Serije 5 Touring M Performance Parts
Automobili

BMW Serije 5 Touring M Performance Parts

605pregleda

Nakon nove Serije 5 Sedan, i BMW Serije 5 Touring nove generacije će biti dostupan sa širokom M Performance Parts ponudom, koja pored elemenata za eksterijer i enterijer podrazumijeva i poboljšanje performansi.

BMW Serije 5 Touring M Performance Parts

Što se spoljašnjosti tiče, pripremljene su BMW M Performance aerodinamičke komponente od ugljeničnih vlakana, BMW M Performance kućišta retrovizora, crni prednji “bubrezi”, pragovi sa M Performance natpisom, kao i BMW M Performance bočne trake. Ovdje treba pomenuti i BMW M Performance točkove od 20 inča u Orbit Grey boji ili u Bi-Color finišu, sa gumama 245/35 R20 i 275/30 R20.

BMW Serije 5 Touring M Performance Parts

Za enterijer su predviđeni BMW M Performance sportski volan sa alkantarom i crvenim markerom na 12 sati, sivo-srebrni šavovi, sportske pedale. Slijede BMW M Performance kočioni sistem i BMW M Performance izduvni sistem, kao i paketi za pojačanje motora.

BMW Serije 5 Touring M Performance Parts

Tako je za BMW 540i xDrive Touring pripremljen BMW M Performance Power kit zaslužan za pojačanje 3,0 litarskog šestocilindričnog benzinskog motora za 25 kW/34KS i 50 Nm, na ukupno 265 kW/360KS i 500 Nm. Na kraju, BMW M Performance izduvni sistem će biti dostupan i na verzijama 530i, 520d i 530d / 530d xDrive.

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW