info@autonovosti.com
BRABUS GLA 220 CDI
Automobili

BRABUS GLA 220 CDI

633pregleda

Iako kupovina GLA 45 predstavlja gotovo nemoguću misiju velikoj većini ljudi, postoji dizel Brabus GLA varijanta koja izgleda slično i može doći kao prava zamjena.

BRABUS GLA 220 CDI BRABUS GLA 220 CDI

Model koji je predstavljen posjeduje tjuning opremu ovog brenda namijenjenu GLA 220 CDI modelu. Automobil se sastoji od prednjih i zadnjih branika, prilagođenih oznaka, masivnog krovnog spojlera, Brabus točkova od 20 inča i specijalno kreiranih bočnih strana.

BRABUS GLA 220 CDI BRABUS GLA 220 CDI

Unutra, kupci ne dobijaju previše od Brabus ekspertize, iako će im automobil veoma jasno dati do znanja o kom se tjuneru radi i odmah kada otvore vrata, biće dočekani patosnicama sa logoom njemačke kompanije. Međutim, bez ikakve sumnje je opremljen veoma sportskim enterijerom.

BRABUS GLA 220 CDI BRABUS GLA 220 CDI

Sudeći prema D3 oznaci na zadnjoj strani automobila, ovaj model može biti opremljen ECO PowerXtra D3 opremom, koja podiže ovaj prethodno redizajnirani GLA 220 CDI sa baznih 170 na 210 ks, dok takođe dobija i maksimalni obrtni momenat podignut za 60 Nm na maksimalnih 410 Nm.

BRABUS GLA 220 CDI

BRABUS GLA 220 CDI

Možda ovo ne zvuči kao previše, na kraju i nije, međutim, cifre koje smo vam predstavili pomažu automobilu da dostigne 100 km/h za osam sekundi  umjesto za 8,3, kao i maksimalnu brzinu od  220 km/h umesto prethodnih 215 kilometara na sat.

BRABUS GLA 220 CDI

BRABUS GLA 220 CDI

 

autoexclusive.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW