info@autonovosti.com
Cupra Ibiza
AutomobiliNovosti

Cupra Ibiza

1.24Kpregleda

Seat je još ranije potvrdio da će Cupra postati zaseban brend u okviru španske marke, to jest da će izvršiti repoziciju Cupre u high performance brend. Takođe, kreiran je i poseban logo koji će nositi svi Cupra modeli.

Cupra Ibiza

Ovo i nije iznenađenje, budući da je Seat radio na ambicioznim planovima za Cupru još od jeseni 2015. godine i dolaska sadašnjeg prvog čovjeka kompanije Luce de Mea.

Cupra Ibiza

U ranijem saopštenju je navedeno i da je “Cupra uvijek bila sportski izraz Seata i da je došlo vrijeme da dobije svoju dušu, svoj DNK i svoj identitet.” To po svemu sudeći znači da će dizajneri i inženjeri u budućnosti imati više kreativne slobode u stvaranju novih Cupra modela.

Kako bilo, promocija Cupra brenda će se održati 22. februara na posebnom događaju, kada će biti promovisan i ovaj Cupra Ibiza Concept Car.

Cupra Ibiza

Cupra Ibiza Concept Car pod haubom ima 2.0 TSI turbo benzianc sa 147 kW/200KS i 320 Nm (u paru sa DSG mjenjačem), do 100 km/h ubrzava za 6,7 sekundi, a može do 233 km/h.

Cupra Ibiza

Cupra Ibiza

U Cupra paketu su i alu točkovi od 18 inča, gume Michelin 215/40 ZR 18, aero body kit (prednji spojler, pragovi, zadnji difuzor, zadnji krovni spojler), sportski izduvni sistem, modifikovano oslanjanje, jače kočnice, kao i dotjerani enterijer (sportska sjedišta, kožni volan, ugljenična vlakna, alkantara…). Sve to naravno prati i novi Cupra logo na eksterijeru i u enterijeru.

Cupra Ibiza

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW