info@autonovosti.com
Novosti

Evo šta dobijete kada ukrstite Ford Focus ST i Subaru Imrezu WRX STi

720pregleda

Ford nudi sportski Focus samo u hatchback verziji. Oni koji žele sportski Focus u drugoj karoseriji, mogu se obratiti kompaniji SS Tuning, koja je sportski Focus sa troprostornom karoserijom pretvorila u realnost.

ford-focus-st-sedan-by-ss-tuning-has-an-sti-wing_3-autonovosti.me-3

Za osnovu je poslužio Focus ST – od spoljnih detalja, preko enterijera, sve do 2.0 Turbo benzinskog motora maksimalne snage 184 kW (250 KS). Stručnjaci u SS Tuningu dodali su još nekoliko detalja.

ford-focus-st-sedan-by-ss-tuning-has-an-sti-wing_1-autonovosti.me-1

ford-focus-st-sedan-by-ss-tuning-has-an-sti-wing_12-autonovosti.me-6

Naravno, tu je veliki zadnji spojler, koji neodoljivo podsjeća na onaj koji smo vidjeli na modelu Subaru WRX STI. Sportski Focus dobio je i difuzor i sportski izduvni sistem. I još nešto, čak i tjunirani Focus ST može biti opremljen samo prednjim pogonom. Verzija sa pogonom na sve točkove nije u ponudi.

ford-focus-st-sedan-by-ss-tuning-has-an-sti-wing_10-autonovosti.me-4

Ovako modifikovan Focus ST u ponudi za krajnje kupce biće od sledećeg mjeseca.

ford-focus-st-sedan-by-ss-tuning-has-an-sti-wing_2-autonovosti.me-2

 

automagazin.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW