info@autonovosti.com
G Power GP63 Biturbo Mercedes-AMG GT R
Automobili

G Power GP63 Biturbo Mercedes-AMG GT R

145pregleda

G-Power je do sada već obrađivao Mercedes-AMG GT, ali njihova najnovija ponuda koja se tiče Mercedes-AMG GT R verzije je ipak nešto posebno.

Nazvan Mercedes-AMG GT R GP63 Biturbo, ovaj automobil pokreće 4,0 litarski Biturbo motor pojačan na svih 800KS i 850 Nm obrtnog momenta (za to su zaslužna dva nova turbo punjača, V4 softver, sportski izduvni sistem…)

To je čak 215KS i 150 Nm više nego kod serijskog modela, ali G-Power nažalost još nije saopštio podatke o ubrzanju i navećoj brzini. Sve ovo i košta, i to 36.380 evra.

Takođe, u ponudi su i suptilni aero paket, Hurricane RR točkovi od 20 i 21 inča, kao i pojačani kočioni sistem. G-Power u svojoj gami i druge, jeftinije pakete za Mercedes-AMG GT R, i to sa 650KS i 750 Nm, 690KS i 770 Nm, kao i sa 750KS i 800 Nm.

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW