info@autonovosti.com
GAZ 69
AutomobiliNovosti

GAZ 69 žestoko modifikovan

1.1Kpregleda

Ruska tjuning kuća “Truck Garage” je odlučila da žestoko modifikuje klasični GAZ 69 koji u novoj konfiguraciji ima moćni V8 motor, ali i cijenu od 53.000 eura.

GAZ 69

Truck Garage tjuning kuća iz Sankt Petersburga je odlučila da uradi čitavu seriju od 12 primjeraka “planinske koze” sa V8 motorima i različitim vizuelnim modifikacijama. Za sada je ovaj GAZ jedini završeni primjerak, a pod haubom mu se nalazi 6.4-litarski V8 Hemi motor sa 465KS (342 kW) koje se šalju na sva četiri točka i automatskim menjačem.

GAZ 69

Među ostalim tehničkim poboljšanjima su ARB zadnji dierencijal, Teraflex disk kočnice na svim točkovima, 17-inčne aluminijumske felne sa 35-inčnim terenskim gumama.

GAZ 69

Unutrašnjost je u retro stilu uz dodatke poput električnih podizača sjedišta, retro audio sistemom sa Blutut interfejsom i povezanošću sa Ajfonom.

autobild.rs
Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW