info@autonovosti.com
Novosti

GMC Sierra All Terrain X 2016

462pregleda

Američki GMC u paleti modelske godine 2016 ima i pick-up Sierra All Terrain X, specijalnu ediciju koju karakterišu unaprijeđene off-road mogućnosti i agresivniji izgled.

gmc s 11

Dakle, 2016 GMC Sierra All Terrain X ima 4×4 pogon sa Eaton blokadom zadnjeg diferencijala, Z71 Off-Road paket za oslanjanje, Rancho amortizere, Hill Descent Control, Rear Park Assist, jedinstveni prednji gril sa okvirom u boji vozila i hromiranim detaljima, branike i ručice na vratima u boji vozila, crne bočne pragove i retrovizore, alu točove od 18 inča, gume Goodyear Wrangler DuraTrac MT 265/65R18SL, off-road paket za osvjetljenje, LED prednja svjetla, Performance izduvni sistem, All-Terrain oznake…

gmc s 111

Za pogon se brine 5,3 litarski V8 motor sa 365KS, a na raspolaganju su sledeće boje vozila: Onyx Black, Summit White, Stone Blue Metallic, Iridium Metallic, Crimson Red Tintcoat i Light Steel Gray Metallic.

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW