info@autonovosti.com
Komercijalna vozila

HITACHI ZW550-5

624pregleda

U dizajniranju novog Hitachi ZW550-5 postojao je jasan plan, da bude još bolji od konkurencije. U pogledu produktivnosti, udobnosti, moderne tehnologije, zaštite okoline i jednostavnosti održavanja, on će vas uvjeriti u svakom pogledu.

hitachi-zw550-5-autonovosti.me-3

hitachi-zw550-5-autonovosti.me-4

On ne samo da ispunjava očekivanja kupaca za pružanje visokog kvaliteta i pouzdanosti mašine, on zapravo nudi vozaču sigurno radno okruženje, kao i udobnu i ergonomski konstruisanu kabinu i posebno mašinu koja brzo i precizno odgovara na svaki izazov.

hitachi-zw550-5-autonovosti.me-6

hitachi-zw550-5-autonovosti.me-2

Da bi novi ZW550-5 je uvijek bio na raspolaganju, Hitachi je funkcije ovog bagera učinio jako jednostavnim i odgovarajućim.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Snaga motora: 531 ks
Radna težina: 46700-47500 kg
Kapacitet kašike: 5,0 – 6,8 m³

 

smagazin.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW