info@autonovosti.com
Zanimljivosti

Hoćete da se vaš M2 Competition razlikuje od ostalih? Za 24,800 dolara možete dobiti ovu specijalnu boju

1.4Kpregleda

BMW M2 Competition Coupe sa cijenom od 58,900 dolara je najpovoljniji M model koji se može kupiti u Americi. Za taj novac se dobija veoma sposobna sportska mašina sa zavidnim performansama.

Naravno, ko želi uvijek može odabrati dodatne opcije za sređivanje svog budućeg vozila. Međutim jedan kupac se odlučio za dodatnu opciju koja košta čak 24,800 dolara. U pitanju je San Marino Plava metalik boja. Pored toga tu su još dvije dodatne opcije koje uključuju Exclusive Package, kao i set posebno dizajniranih 763M felni.

Primjera radi, u Americi, za 24,300 dolara možete kupiti potpuno novu Hondu Civic Si, koliko joj iznosi početna cijena. Ono što takođe može da se uradi sa tim novcem je da se mogu odraditi i aftermarket nadogradnje BMW-a M2, koje mogu uključivati: suspenziju, izduvni sistem, programiranje ECU jedinice, kao i mnoštvo drugih stvari.

Vjerovatno se pitate zašto ova opcija košta ovoliko? Razlog je što se školjka automobila šalje iz fabrike u Lajpcigu na drugu lokaciju, gdje se nanosi ova specijalna boja. Nakon farbanja, školjka se vraća nazad u fabriku, kako bi se automobil sklopio.

Prosudite sami da li ova opcija vrijedi toliko para.

 

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW