info@autonovosti.com
i30 N Project C
Automobili

Hyundai i30 N Project C

749pregleda

i30 N Project C je ograničeno izdanje sportskog hečbeka Hyundai i30 N. Prikazan je na sajmu u Frankfurtu i biće proizveden u samo 600 primjeraka.

i30 N Project C je 50 kilograma lakši od modela i30 N Performance. Odlikuju ga agresivniji spliter, pragovi sa N oznakom, elementi od karbona (hauba je u potpunosti karbonska), a tu su i OZ racing felne od 19 inča.

I u enterijeru je sve sportski nastrojeno. Imamo sportski multifunkcionalni volan presvučen alkantarom, Sabelt sportski profilisana sjedišta u kombinaciji koža alkantara, aluminijske pedale, aluminijska ručica mjenjača sa N logom.

i30 N Project C ima turbo benzinski motor zapremine 2 litra koji razvija 275 konja i ima obrtni momenat od 353 Nm, što je isto kao i kod modela i30 N performance.


Pogledajte i VIDEO:


Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW