info@autonovosti.com
Kia Stinger GT Federation
Automobili

Kia Stinger GT Federation

623pregleda

Na sajmu tjuninga SEMA u Las Vegasu pažnju posjetilaca privukla je nova Kia Stinger u tjuniranoj verziji Federation.

Kia Stinger GT Federation

Ova prerada slavi ulazak korejske marke u klasu automobila visokih performansi pa je za tu priliku utisak velike limuzine podignut na viši nivo. Pritom je auto lakiran u posebnu “kremasto narandžastu” boju, dok je poseban spoljašnji body kit koji uključuje zadnji spojler i difuzor kao i agresivniji prednji branik s velikim otvorima za hlađenje motora na poklopcu motora napravila radionica Air Design USA.

Kia Stinger GT Federation

Kia Stinger GT Federation

Od ostalih modifikacija ugrađeni su K&N filter vazduha, Eibach opruge, TSW točkovi od 20 inča sa Falken gumama i Borla izduvni sistem koji donosi dodatnih 15KS, pa snaga 3,3 litarskog TwinTurbo motora iznosi 385KS.

Kia Stinger GT Federation

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW