info@autonovosti.com
AutomobiliZanimljivosti

Kupite Land Rover Seriju 1

555pregleda

Land Rover Classic odeljenje lansira ograničenu seriju restauriranih automobila iz Serije 1.

land-rover-series-1_5-autonovosti.me-5

Reborn Series I će imati svoje prvo pojavljivanje pred publikom na Techno Classica događaju, a Land Rover Classic planira da ponudi samo 25 primjeraka ovih originalnih off road automobila iz 1948. godine.

land-rover-series-1_1-autonovosti.me-1

Tim eksperata je već izabrao 25 šasija, a svaki kupac će dobiti nov i originalan 1948 Defender. Reborn modeli će biti dostupni u 5 boja, Light Green, Bronze Green, RAF Blue, Dove Grey i Poppy Red.

land-rover-series-1_7-autonovosti.me-6

land-rover-series-1_3-autonovosti.me-3

Lansiranje Reborn modela predstavlja nevjerovatnu priliku za kupce da postanu vlasnici vrijednog kolekcionarskog primjerka. Reborn prikazuje Land Rover Classic ekspertizu kod restauriranja i održavanja automobila naših lojalnih klijenata. rekao je Tim Hanning, direktor Jaguar and Rover Classics.

land-rover-series-1_2-autonovosti.me-2

Svaki kupac će moći da prati cio proces restauracije svog vozila od početka do kraja u Classic radionici koja se nalazi u orgininalnoj fabrici Defender modela u Solihullu.

land-rover-series-1_4-autonovosti.me-4

Za sada nema detalja o cijeni, ali ako morate da pitate, vjerovatno ne možete da ga priuštite.

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW