info@autonovosti.com
Lamborghini SC18 Alston
Automobili

Lamborghini SC18 Alston

2.34Kpregleda

Lamborghini je u Italiji predstavio unikatni model SC18 Alston, baziran na Aventadoru SVJ.

Lamborghini SC18 Alston

SC18 Alston je nastao po narudžbi bogatog i neimenovanog klijenta, a predstavlja rezultat rada Lamborghinijevog Style Centra i njihovog motorsport odeljenja Squadra Corse.

Lamborghini SC18 Alston

U kratkoj vijesti se navodi da SC18 Alston i dalje pokreće 6,5 litarski V12 motor sa 770KS i 720 Nm (uz 7-stepeni ISR mjenjač i pogon na sva četiri točka), kao i da su najveće promjene izvršene na aedrodinamičkom paketu i pripremi automobila za stazu (s tim što automobil može da se vozi i po javnim putevima).

Posebno se ističu elementi od ugljeničnih vlakana koji koriste koncepte razvijene i testirane na trkačkim modelima Lamborghinija. U svakom slučaju, primjećuju se brojni otvori za vazduh, veliki zadnji spojler, upadljivi zadnji difuzor, kao i crni točkovi (od 20 i 21 inča), Pirelli gume i crveni detalji.

Lamborghini SC18 Alston

Ovaj automobil u Grigio Daytona boji je takođe i lakši od Aventadora SVJ, klirens iznosi samo 109 mm, dok su u unutrašnjosti trkačka sjedišta od ugljeničnih vlakana, crna Nero Ade alkantara i crveni Rosso Alala šavovi.

Lamborghini SC18 Alston

Što se tiče sume koju je kupac platio za ovo zadovoljstvo, ona za sada ostaje nepoznanica…

 

autoblog.rs


Odgledajte i VIDEO:


Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW