info@autonovosti.com
Liberty Walk Suzuki Jimny G-mini
NovostiZanimljivosti

Liberty Walk Suzuki Jimny G-mini

213pregleda

Liberty Walk je po poznat po zanimljivim preradama sportskih automobila, ali njihova najnovija kreacija je modifikovani Suzuki Jimny nove generacije koji je prošle godine startovao na japanskom tržištu.

Liberty Walk Suzuki Jimny G-mini

Nakon prve slike koju je Liberty Walk objavio još prije nekoliko mjeseci, sada su pred nama nove fotografije koje pokazuje da je njihov Jimny G-Mini između ostalog dobio proširenja blatobrana, crnu haubu, novu masku, drugačije branike, zadnji krovni spojler, novi poklopac rezervnog točka, kao i set crnih točkova.

Liberty Walk Suzuki Jimny G-mini

Rezultat je vozilo koje dijelom podsjeća na veći i skuplji Mercedes G klase

Jimny G-mini su mogli da vide i posjetioci Tokyo Auto Salona tjunera, a u kratkoj vijesti se ne navodi koliko Liberty Walk naplaćuje ovaj paket.

Liberty Walk Suzuki Jimny G-mini

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW