info@autonovosti.com
Lorenzo
Novosti

Lorenzo – Želim da probam Formulu 1

553pregleda

Aktuelni MotoGP šampion Jorge Lorenzo izjavio je kako je do sada uspio da svoje ruke stavi na volan GP2 bolida, ali da mu je želja da se oproba i u kokpitu bolida Formule 1.

Španac je izjavio da ne želi da promjeni dva točka za četiri, već da samo želi da ostvari svoju najveću želju, jer je kako kaže postao ono što jeste zahvaljujući MotoGP šampionatu. Sve ovo zvuči kao odgovor na Rossijevu izjavu da će nakon moto trka preći na „četiri točka“.

Lorenzo je u intervjuu koji je dao za BigNewsNetwork pričao i osvojim drugim hobijima, poput fudbala, zlata i gledanja filmova. Lorenzo je i rekao da, ukoliko se on pita, sezona 2016. može već sada da počne.

Jedini vozač koji je uspeo da osvoji titulu i u MotoGP šampionatu i u Formuli 1 bio je John Surtees. On je bio šampion kraljevske klase četiri puta – 1956, 1958, 1959 i 1960, prije nego što je osvojio titulu u Formuli 1 1964. godine.

trke.rs
Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW