info@autonovosti.com
Luxgen URX
Automobili

Luxgen URX – Tajvanski crossover

435pregleda

Luxgen, proizvođač automobila sa Tajvana, je predstavio novi crossover URX koji će se u prodaji naći do kraja ove godine.

Kao baza za URX je poslužio postojeći model Luxgen U6 od koga je malo duži (URX ima 4725 mm), dok im je međuosovinsko rastojanje isto i iznosi 2720 mm.

URX će biti dostupan u verzijama sa 5 ili 7 sjedišta, kao i sa jednim motorom. U pitanju je 1,8 litarski turbo benzinac sa 202KS, u kombinbaciji sa 6-stepenim Aisin automatskim mjenjačem.

Luxgen URX

Kako stvari sada stoje, pogon na sva četiri točka neće biti u ponudi.

Dio standardne opreme između ostalog čine i adaptivni tempomat, Head-up displej, infotainment sistem, sistem automatskog kočenja i sistem upozorenja o napuštanju kolovozne trake.

 

autoblog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW