info@autonovosti.com
mclaren gt
Novosti

McLaren GT će biti “otkriven ” 15. maja

627pregleda

GT će bit otkriven 15. maja, a najavljeno je redefinisanje ovog segmenta sportskih automobila. McLaren Automotive će sledeće nedelje predstaviti najnovijeg člana svoje “porodice”- novi McLaren GT.

Smješten uz postojeću McLaren sportsku seriju i Super seriju, McLaren GT je spreman redefinisati pravila Grand Tourer segmenta, uvodeći renomirane McLaren inženjerske i dinamičke atribute uz visokokvalitetne materijale i izuzetnu udobnost.

Četvrti novi automobil koji će biti potvrđen pod poslovnim planom McLaren Automotive Track25, u koji je uloženo 1,2 milijarde funti i koji će dijeliti DNK s takođe najavljenim – McLaren Speedtail Hyper-GT.

 

autoportal.hr

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW