info@autonovosti.com
NovostiOstalo

Mercedes-Benz V-klasa u Larte Designu postala luksuzna gotovo kao i Maybach

695pregleda

Dok veliki proizvođači pripremaju nove automobile za predstavljanje na predstojećem Sajmu automobila u Ženevi, tuner Larte Design je u završnim fazama pripreme posebne V-klase nazvane Black Crystal. Mercedes-Benz V-klasa je svakako jedan od najimpresivnijih kombija na tržištu, a Larte je dodatno unaprijedio integrišući mnoštvo modernih elemenata, ali i onih koji značajno mijenjaju izgled V-klasi.

mercedes-benz-v-klasa-larte-design-02-autonovosti.me-2

mercedes-benz-v-klasa-larte-design-03-autonovosti.me-3

Tako je Black Crystal dobio agresivniji prednji odbojnik, opremljen je LED prednjim svjetlima, rekonstruisanom maskom, kao i sa novim zadnjim odbojnikom.

mercedes-benz-v-klasa-larte-design-05-autonovosti.me-4

mercedes-benz-v-klasa-larte-design-08-autonovosti.me-5

Daleko opsežnije promjene napravljene su u kabini gdje je proizvođač sjedišta Klassen kreirao sasvim nova luksuzna sjedišta inspirisana sjedištima u privatnim luksuznim avionima. Kompanija nije predstavila sve specifikacije, ali jasno možemo vidjeti nove elemente obložene kožom i alkantarom, kao i površine bogato dekorisane drvetom.

mercedes-benz-v-klasa-larte-design-09-autonovosti.me-6

mercedes-benz-v-klasa-larte-design-11-autonovosti.me-7

proauto.ba

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW