info@autonovosti.com
mini
GalerijaNovostiOstalo

MINI CITYSURFER elektični skuter

787pregleda

Mini jeste mali, ali sa njim se ne možete parkirati baš svuda. Za sam centar grada tu je skuter koji u gepeku čeka svoju priliku. Mini Citysurfer, kako se zvanično zove, pomaže da stignete na vrijeme kroz gust saobraćaj. Kompaktan je i može se preklopiti kako bi bez problema stao u gepek Minija. Težak je 18kg, a glavni krivci su ugrađen motor i baterija.
Juri do 25 km/h, uz autonomiju od 25 km. Kada se istroši baterija, uvek ga možete gurati nogom. Veliki točkovi se glatko kotrljaju i brzo ćete stići, lako prelazeći preko neravnina.

Najmodernija tehnika iz F1 je takođe implementirana u Mini skuter. Naime, kad god zakočite dio energije se vraća u bateriju. Tokom vožnje na sred volana je ležište za mobilni telefon, koji možete čak i puniti. Na kraju, baterija se puni preko priključka u kolima od 12V.

tech-lifestyle.com
Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW