info@autonovosti.com
Novosti

Najavljen Jaguar XF Sportbrake

604pregleda

Sa sajma automobila u Parizu stiže i najava iz Jaguara u kojoj se kaže da će ova marka tokom sledeće godine ponuditi i karavanski XF Sportbrake. Takođe, objavljena je i jedna teaser slika maskiranog test primjerka.

Dok će prednji dio biti isti kao i kod XF sedana, razlike nastaju iza B stuba, sa drugačijom linijom krova i većim bočnim staklom.

I XF Sportbrake će naravno biti napravljen na istoj alumijumskoj platformi kao i XF sedan, a koristiće i istu gamu motora. Ovo podrazumijeva 2,0 litaski benzinski Ingenium četvorocilindraš, pa 3,0 V6 benzince i dizelaše, kao i 2,0 litarski dizel agregat.

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW