info@autonovosti.com
AutomobiliZanimljivosti

Najbolji iz serije M na najboljem putu Evrope (VIDEO)

806pregleda

Definitivno bi svako poželio da se nađe na nekom od najboljih svjetskih puteva u jednom od najbržih automobila marke BMW.

BMW-7M-Drive-Tour-2016-1

Koji je najbolji način da dokažete potencijalnim kupcima da su vaši sportski automobili najbolji? Šta mislite o magičnom spustu cjelokupne flote automobila iz serije M niz planinu i jednim od najljepših drumova Evrope?

bmw-transfagarasan

BMW grupa zadužena za centralnu i jugoistočnu Evropu je organizovala put iz snova do Transfagarasan auto – puta u Rumuniji. Možda se sjećate ovog puta iz emisije Top Gear, kada su ga Klarkson, Mej i Hamond zvanično proglasili najboljim na svijetu.

maxresdefault (2)

Gosti ekskurzije u organizaciji kompanije BMW su doletjeli avionom i helikopterom, dok su neki od njih prevoz do rumunskog odredišta imali u vidu modela iz njihove serije 7.

maxresdefault (1)

Kada su posjetioci konačno stigli na planinu, ponuđena im je flota načinjena od M automobila, uključujujući modele M4 u Java Green, Ruby Red, Fashion Grey i Grigio Metallic – M3 u Messing Metallic, Frozen Black Metallic i Atlantis Blue – M5 u Frozen Cashmere Metallic i Frozen Blue Metallic, kao i vozila M2 serije u Long Beach Blue bojama.

 

autoexclusive.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW