info@autonovosti.com
Novosti

Ovi Audi modeli ostaju bez naslednika

510pregleda

Pojavile su se informacije o tome da Audi nema u planu razvoj naslednika trovratnih verzija modela A1 i A3, a to važi i za A3 Cabrio.

A1 sa 3 vrata jeste najjeftiniji Audi koji se može kupiti, ali to ne znači i da je popularan među kupcima jer većina prodaje otpada na verziju sa 5 vrata. To za posledicu ima odluku da naslednik A1 modela neće dobiti trovratnu varijantu, što važi i za veći A3 jer varijanta sa 5 vrata uživa veću popularnost.

Zbog slabe prodaje ni A3 Cabrio neće dobiti naslednika, pa će kupci koji traže kabriolet sa Audijevim znakom na raspolaganju imati TT Roadster i A5 Cabrio.

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW