info@autonovosti.com
AutomobiliNovosti

Novi renderi mogućeg izgleda novog Renault Megana RS

473pregleda

Nakon što je u septembru prošle godine na sajmu automobila u Frankfurtu predstavio novi Megane (prvo u hatchback verziji sa 5 vrata), Renault je saopštio da će aktuelni Megane RS nastaviti da se proizvodi i prodaje do kraja 2016. godine.

143008-renault rs

Posle toga stiže i novi Megane RS koji će se međutim nuditi samo u formi hatchbacka sa 5 vrata, što je recept primjenjen i kod manjeg Renault Clia RS. Kako se očekuje, novi Megane RS bi trebalo da raspolaže sa ne više od 300KS, dok će se u RS paketu između ostalog naći i agresivniji eksterijer, veći alu točkovi, sportsko ogibljenje, jače kočnice, sportski izduvni sistem, kao i modifikovani enterijer sa sportskim sjedištima i volanom.

143009-renault rs 11

Neke vijesti kažu da će novi Megane RS pokretati 1,6 litarski turbo benzinac, a najvjerovatnije će biti uparen sa EDC mjenjačem sa dvostrukim kvačilom, mada nije isključen ni šestostepeni manuelni mjenjač.

143010-renault rs 111

Renaultsport će novi Megane RS ponuditi samo sa prednjim pogonom, dok hibridni pogon nije u planu.

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW