info@autonovosti.com
Automobili

Pagani Huayra Roadster Gyrfalcon

536pregleda

Pagani je na Monterrey Car Week u SAD-u došao sa premijerom u vidu specijalne verzije Huayre Roadster. Automobil nosi ime Huayra Roadster Gyrfalcon, a naziv je dobio po najvećoj od svih vrsti sokola koja je poznata kao brz i divlji lovac.

Pagani Huayra Roadster Gyrfalcon

Zato je veći dio automobila ofarban u bijelu boju (po uzoru na bijelo perje tog sokola), uz žute detalje koji treba da podsjećaju na žute noge i kljun te ptice. Takođe, ističu se i vidljivi elementi od ugljeničnih vlakana na eksterijeru, plava i bijela koža u unutrašnjosti kao i žuta Gyrfalcon grafika na oplatama vrata.

Pagani Huayra Roadster Gyrfalcon

1280 kg tešku Huayru Roadster inače pokreće Mercedes-AMG 6,0 litarski twin-turbo V12 motor sa 754KS i 1000 Nm obrtnog momenta.

 

autoblog.rs


PRATITE NAS NA FACEBOOKU

autonovosti facebook

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW