info@autonovosti.com
porsche panamera 10 years edition
Automobili

Porsche Panamera 10 Years Edition

1.31Kpregleda

Porsche Panamera 10 Years Edition je model kojim Porsche proslavlja deceniju od predstavljanja Panamere. Panamera 10 Years Edition će biti dostupna i u Sport Turismo verziji.

porsche panamera 10 years edition

Porsche Panamera 10 Years Edition dolazi u specijalnim bojama i sa bogatijom opremom. Na fotografijama možete vidjeti da ova Panamera 10 Years Edition dolazi u Gloss Black boji dok joj kontrast daju točkovi ofarbani u White Gold metalik boju, veličine 21 inč. Na prednjim vratima se nalazi logo Panamera 10.

U unutrašnjosti standardno dolazi crni kožni enterijer, sportski profilisana sjedišta sa grijanjem i podešavanjem u 14 pozicija, BOSE ozvučenje, panoramski krov. Tu je i Panamera 10 logo na pragovima vrata kao i na špicbanu ispred suvozača.

porsche panamera 10 years edition

Naravno, tu su i svi sistemi asistencije vozaču kao i sistem za održavanje u saobraćajnoj traci, sistem kamera od 360 stepeni, prepoznavanje saobraćajnim znakova…

porsche panamera 10 years edition

U ponudi će biti dostupne sledeće verzije: Panamera 10 Years Edition, Panamera 4 10 Years Edition (obije imaju V6 turbo motor zapremine 3,0 litra sa 330 konja) i Panamera 4 E-Hybrid 10 Years Edition (raspolaže sa V6 twin-turbo motorom zapremine 2,9 litra koji u kombinaciji sa elektromotorom daje 457 konja).

porsche panamera 10 years edition

Cijene startuju od 103.300 dolara.

 

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW