info@autonovosti.com
Automobili

Range Rover Sport – 3.0 SDV6 HSE Colours Of Kahn Edition

695pregleda

Ove nedjelje iz britanskog Kahn Designa stiže modifikovani Range Rover Sport, na slikama u Estoril Blue boji. Puno ime ove edicije je Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE Colours of Kahn Edition, a dolazi sa brojnim Kahn stajling elementima za upadljiviji vizuelni nastup.

Kahn Edition-1

Kao kontrast Estoril Blue boji eksterijera Kahn je predvidio Piano Black krov (uključujući i zadnji krovni spojler), kao i bočne otvore za vazduh.

87417

U paketu su i drugačiji prednji gril, opcioni Kahn natpis na haubi, set novih RS600 točkova od 22 inča (gume 285x35x22″), kočiona kliješta u boji po želji vlasnika, Ebony kožni enterijer, aluminijumske pedale…

Kahn Edition-5

2015 Range Rover Sport 3.0 SDV6 HSE Colours Of Kahn Edition na slikama, ima cijenu od 69.999 funti.

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW