info@autonovosti.com
Nautika

SACS MARINE STRIDER 19 – Najveći gliser na svijetu

2.21Kpregleda

Kompanija Sacs Marine je upravo predstavila izuzetni Strider 19 gliser za mega-jahte, što je najveći ovakav gliser ikada napravljen. Riječ je o luksuznom, čvrstom čamcu na naduvavanje za mega-jahte, a prvi Strider 19 će pratiti jednu luksuznu super-jahtu od 77 metara na njenim krstarenjima širom svijeta.

2-Strider-19

Nastao je kao plod kreativnosti studija Christian Grande DesignWorks u saradnji sa novozelandskim Studiom Naiad. Kao i svaki „Made in Italy“ proizvod, i Strider 19 može da se pohvali najnovijom tehnologijom i prefinjenim detaljima i elegancijom.

1-3

Dizajniran je tako da omogući brzu plovidbu u svim uslovima. Paluba predstavlja jednu ogromnu „plažu“ koja može da primi do 22 ljudi. Područja za sunčanje su veća nego na bilo kom drugom čamcu ove veličine.

Sacs-Strider-19-02-big

Široka i udobna dnevna soba je opremljena sa dva proširiva stola i velikim brojem sofa. Spoljašnja kuhinja, pored one koja se nalazi ispod palube, je savršeno opremljena svime što je neophodno za žurke ili večere na plovilu.

Barche a motore, Gommoni, Open, Fuoribordo, Fly, Nautica

Ispod palube su dvije velike kabine, jedna za dvije, a druga za tri osobe, kupatilo i mala trpezarija, i sve prostorije su luksuzno opremljene.

Barche a motore, Gommoni, Open, Fuoribordo, Fly, Nautica

Komandni dio je dobro zaštićen i omogućava duge i brze vožnje uz potpunu bezbijednost i komfor. Što se pogona tiče, tu su dva motora snage 1200 KS koji mogu da dostignu maksimalnu brzinu od 50 čvorova.

tech-lifestyle

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

AutoNovosti

FREE
VIEW