info@autonovosti.com
Automobili

Smart ForTwo Cabrio Brabus edition

900pregleda

I Smart se pripremio za ovogodišnji, 86. sajam automobila u Ženevi. Nema doduše nekog potpuno novog modela, ali je zato tu ForTwo Cabrio Brabus edition.

Smart ForTwo Cabrio Brabus edition-autonovosti.me-5

Automobil se odlikuje prije svega kozmetičkim unaprijeđenjima, što u praksi podrazumijeva ekskluzivnu mat “light blue” boju, meki krov u jedinstvenom “titanium grey” finišu, kao i “black & blue” temu unutrašnjosti.

Smart ForTwo Cabrio Brabus edition-autonovosti.me-2

U planu je ograničena serija od samo 200 komada ovakvog Smarta, i to sa motorom od 66 kW/90KS i šestostepenim mjenjačem sa dvostrukim kvačilom.

Smart ForTwo Cabrio Brabus edition-autonovosti.me-1

Dio standardne opreme će činiti i sjedišta sa grijanjem, Cool & Media paket, Stowage Space paket, kao i LED & Sensor paket.

Smart ForTwo Cabrio Brabus edition-autonovosti.me-6

Tu nije kraj jer će automobili standardno dolaziti i sa novim Brabus Sports paketom koji sadrži prednji spojler u boji vozila, “matt grey” zadnji difuzor, modifikovano oslanjanje (auto je niži za 10 mm), komplet “matt grey” Brabus Monoblock IX alu točkova od 16 i 17 inča, trokraki sportski kožni volan, pedale od nerđajućeg čelika…

Smart ForTwo Cabrio Brabus edition-autonovosti.me-4

Smart ForTwo Cabrio Brabus edition će moći da se narući krajem ovog mjeseca, i to po cijeni koja u Njemačkoj iznosi 29.950 eura!

Smart ForTwo Cabrio Brabus edition-autonovosti.me-7

Treba reći da će Brabus Sports paket biti dostupan i u modelima ForTwo Coupe i ForFour.

Smart ForTwo Cabrio Brabus edition-autonovosti.me-8

 

 

auto.blog.rs

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW