info@autonovosti.com
Spirit GP
Motocikli

Spirit GP

610pregleda

Britanski Spirit predstavio je novi GP model, dostupan u četiri verzije, a svaku će pokretati isti trocilindarski agregat.

Spirit GP

Pomenute verzije su GP-Sport i GP-Street, kao i “R” varijante viših specifikacija.

Spirit GP

Motocikli donose potpuno podesivu šasiju, dosta ugljeničnih vlakana korišćenih u izradi, opremu vrhunskog kvaliteta, elektroniku u stilu F1, a sve to u kombinaciji sa trocilindarskim agregatom zapremine 750 kubika.

Spirit GP

Osnovni modeli će na raspolaganju imati 156 KS i težinu od 150 kilograma, dok će “R” varijante biti 5 kilograma lakše i znatno snažnije – 180 KS.

Spirit GP

Spirit GP

Ovakva težina je postignuta korišćenjem hrom-molibdena sa dodatkom aluminijuma, dok je veći dio oklopa od ugljeničnih vlakana. Ogibljenje čine K-Tech KTR viljuške i potpuno podesivi K-Tech DDS amortizer.

Spirit GP

Spirit GP

Motocikl će biti dostupan u ograničenom broju. Cijene se kreću od oko 53.000 do blizu 82.000 eura.

Spirit GP

Spirit GP

Spirit GP

 

moto-berza.com

Podijelite sadržaj sa vašim prijateljima

Komentariši

Urednik portala Autonovosti.com . Prvenstveno zaljubljenik u klasične automobile, a potom veliki fan BMW-a, vozim "kockicu". Trebao sam bit doktor ali sam odlučio da se malo pozabavim auto-moto novostima, zanimljivostima. Skupljam i pišem o onome što mislim da bi bilo korisno da ljudi pročitaju ili makar slike da pogledaju. U slobodno vrijeme, kojeg inače nemam, gledam Farmu, Parove i Zvijezde Granda.
AutoNovosti

FREE
VIEW